L-Glutamine 100 % Fermented 300 g

Novinka
Značka: MaxxWin
349 Kč 116 Kč / 100 g
do 3 dnů

L-glutamin patří mezi klíčové aminokyseliny. Díky svým účinkům v lidském organismu se stal mezi sportovci velmi oblíbený.

Detailní informace

Detailní popis produktu

100% čistý, fermentovaný l-glutamin

L-glutamin patří mezi klíčové aminokyseliny. Díky svým účinkům v lidském organismu se stal mezi sportovci velmi oblíbený. Glutamin od MaxxWin je vyrobený fermentací - tedy nejlepší možnou metodou s maximálním účinkem.

Kulturisté obvykle využívají L-glutamin během přípravy na soutěže se zaměřením na ochranu svalové hmoty. Mezi atlety a silovými sportovci je L-glutamin oblíben zejména v období regenerace. L-glutamin je nejvíce zastoupená aminokyselina v lidském těle a jeho hladina v krevní plazmě je nejvyšší ze všech aminokyselin.

Produkt je vhodný pro osoby zaměřené na:

  • Rychlá regenerace
  • Podpora imunitního systému
  • Tvorba čisté svalové hmoty

 

DÁVKOVÁNÍ:

  • rozmíchejte 5 g (1 dávku) L-Glutamine Pure 100 % Fermented ve 200 ml vody nebo ovocného nápoje
  • v tréninkové dny užívejte 1 dávku po tréninku a 1 večer před spaním

 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE:

ve 100 g v 5 g
L-glutamin 100 g 5 g

 

 

SLOŽENÍ:

100% mikronizovaný L-glutamin

 

UPOZORNĚNÍ:

Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

maxxwin logo

Tradiční, ryze česká, značka splňující veškeré normy pro ČR i EU. Nabídka zahrnuje celou škálu suplementů pro amatérské i profesionální sportovce. Důraz je kladen na efektivní složení a kvalitu použitých surovin. Důkazem kvality pak jsou certifikáty kvality a bezpečnosti ISO 22000:2018.