Bramborové

I z brambor se dají získat rostlinné bílkoviny pro rozvoj svalstva. Bramborový protein se vyrábí z bramborové buněčné šťávy bez škrobu, vylučuje se z ní během procesu termokoagulace s následující dehydratací. Hlavní výhodou bramborového proteinu je vysoký obsah celkového proteinu, který je min. 90% Jedná se o další přírodní zdroj bílkovin vhodný jak pro vegany, tak i pro vegetariány. Z hlediska složení aminokyselin, kvalitu bramborového proteinu můžeme srovnávat pouze s vaječným nebo mléčným proteinem. 

 
854
8541854854
Značky
  • bramborový protein Doprava zdarma
    Do 24 h Výrobce: LSP Nutrition
    Bramborový protein získávaný z bramborové buněčné šťávy s vysokým obsahem bílkovin.
    854 Kč

Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.