Native Whey 2kg

ZDARMAZDARMA
native whey 2kg
1 499 Kč 75 Kč / 100 g

Zvolte variantu

Superčistý zdroj syrovátkové bílkoviny v nativní kvalitě. Nativní forma (izolace přímo z čerstvého mléka) je garancí vysokého obsahu esenciálních aminokyselin (např. až o 14 % vyššího obsahu aminokyseliny l-leucinu) a nabízí 100% čistotu.

Detailní informace

Příchuť: Bez příchutě
Momentálně nedostupné
1 499 Kč

Detailní popis produktu

Instantní syrovátkový proteinový koncentrát v nativní kvalitě od výrobce Myotec z řady Advantage Line zpracovaný metodou cross-flow ultrafiltrace a mikrofiltrace. Nativní forma (izolace přímo z čerstvého mléka) je garancí vysokého obsahu esenciálních aminokyselin (např. až o 14 % vyššího obsahu aminokyseliny l-leucinu) a nabízí 100% čistotu s nulovým obsahem reziduí kaseinu, jako jsou glykomakropeptidy, které tvoří v rámci klasických whey proteinů až 29 % (produkty získávané ze syrovátky). Protein je RBGH free, původem z Holandska. Jde o čistý zdroj rychlých syrovátkových bílkovin.

 
 
Native whey versus běžný whey protein
 
Mezi native whey proteinem a běžným whey proteinem je podstatný rozdíl. Běžný syrovátkový protein obsahuje až 29% tzv. glykomakropaptidů, které pocházejí z kaseinu, kdežto nativní syrovátkový protein je 100% čistý, což je znát na biodostupnosti a obsahu esenciálních aminokyselin.
 
 
Jak dosáhnout 100% čistoty?
 
Odpovědí je nativní technologie. Nativní protein je extrahován přímo z čerstvého kravského mléka (tedy ne ze syrovátky) pomocí membránové technologie. Vše probíhá za velmi nízkých teplot do 10 stupňů Celsia pomocí mikrofiltrace a ultrafiltrace. Jen díky tomu je z výsledné tekutiny zcela vyloučen kasein, tuk a laktóza, a může vzniknout nejčistší a biologicky nejvíce aktivní syrovátkový protein.
 
 
Celý proces výroby nativní syrovátky má tyto benefity, které klasickému syrovátkovému proteinu ze sýra chybí:
 
  • 100% čistota syrovátkové bílkoviny, bez podstatného zbytku reziduí kaseinu ve formě glykomakropeptidů.
  • Nativní syrovátkový protein je pasterizován pouze jednou. Nedochází tak k denaturování peptidů bohatých na cystin.
  • Nativní syrovátkový protein není vedlejším produktem výroby sýru, není tedy denaturován použitím kyselin a dalším zpracováním během produkce sýru.
  • Nativní syrovátkový protein vzniká během jednoho kontinuálního procesu. Velká část běžných syrovátkových proteinů vzniká v běžném mlékárenském průmyslu, který obnáší denaturaci cenných živin. Nativní protein se tomuto zcela vyhýbá.
  • Nativní syrovátkový protein má až o 240 % více cystinu, což je velice křehký peptid lehce poškoditelný teplem.
  • Nativní syrovátkový protein má vyšší obsah větvené aminokyseliny l-leucinu.
  • Nativní syrovátkový protein má čistší chuť, nevzniká totiž jako vedlejší produkt sýra.
  • Složení aminokyselinového spektra nativního syrovátkového proteinu je v porovnání s běžným syrovátkovým proteinem blíže aminokyselinovému spektru lidského mléka.
  • Bezkonkurenční naturální chuť a bezkonkurenční konzistence.

 

 

 

dávkování

Rozmíchejte 35 g s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. 

 

Počet dávek v balení:

28 x 35g

 

Optimální doba užívání: 

- během dne    

- po tréninku  

 

nutniční hodnoty

 
 Bez příchutě:
 100 g
 Energetická hodnota
 1608 kJ / 380 kcal
 Tuky
 6 g
  z toho nasycené mastné kyseliny
 4 g
 Sacharidy
 6,5 g
  z toho cukry
 6,5 g
 Vláknina
 0 g
 Bílkoviny
 75 g
 Sůl*
 1,95 g
*Sůl je obsažena v potravině výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
 
 
 
 
 Ananas + kokos:
 100 g
 25 g
 Energetická hodnota
 1600 kJ / 378 kcal
 400 kJ / 95 kcal
 Tuky
 5,8g
 1,5 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 3,9 g
 1 g
 Sacharidy
 8,4 g
 2,1 g
  Z toho cukry
 6,5 g
 1,6 g
 Vláknina 
 0,2 g
 0,05 g
 Bílkoviny
 72 g
 18 g
 Sůl*
 1,8 g
 0,5 g
* Sůl je v potravině obsažena pouze v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
 
 
 
 Čokoláda:
 100 g
 25 g
 Energetická hodnota
 1589 kJ / 376 kcal
 397 kJ / 94 kcal
 Tuky
 6,2g
 1,6 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 4,1 g
 1 g
 Sacharidy
 6,8 g
 1,7 g
  Z toho cukry
 6,4 g
 1,6 g
 Vláknina 
 1,3 g
 0,3 g
 Bílkoviny
 72 g
 18 g
 Sůl*
 1,9 g
 0,5 g
* Sůl je v potravině obsažena pouze v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
 
 
 
 
 Malina:
 100 g
 25 g
 Energetická hodnota
 1602 kJ / 379 kcal
 400 kJ / 95 kcal
 Tuky
 5,8g
 1,5 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 3,9 g
 1 g
 Sacharidy
 8,4 g
 2,1 g
  Z toho cukry
 7 g
 1,7 g
 Vláknina 
 <0,1 g
 <0,1 g
 Bílkoviny
 72 g
 18 g
 Sůl*
 1,8 g
 0,5 g
* Sůl je v potravině obsažena pouze v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
 
 
 
 Pomeranč:
 100 g
 25 g
 Energetická hodnota
 1592 kJ / 376 kcal
 398 kJ / 94 kcal
 Tuky
 6 g
 1,5 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 4 g
 1 g
 Sacharidy
 7,6 g
 1,9 g
  Z toho cukry
 6,8 g
 1,7 g
 Vláknina 
 <0,01 g
 <0,01 g
 Bílkoviny
 73 g
 18 g
 Sůl*
 1,9 g
 0,5 g
* Sůl je v potravině obsažena pouze v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
 
 
 
 
 Vanilka:
 100 g
 25 g
 Energetická hodnota
 1602 kJ / 378 kcal
 400 kJ / 95 kcal
 Tuky
 5,9 g
 1,5 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny
 3,9 g
 0,9 g
 Sacharidy
 7,3 g
 1,8 g
  Z toho cukry
 6,4 g
 1,6 g
 Vláknina 
 <0,01 g
 <0,01 g
 Bílkoviny
 73,9 g
 18,5 g
 Sůl*
 1,9 g
 0,5 g
* Sůl je v potravině obsažena pouze v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
 
 
 
Aminokyselinové spektrum:
 
 Typické spektrum aminokyselin (průměrné hodnoty (neochucená varianta)):
 100 g
 Alanin
 5,1 g
 Arginin
 3,1 g
 Kyselina asparagová
 11,8 g
 Cystin
 2,8 g
 Kyselina glutamová
 18,3 g
 Glycin
 1,9 g
 Histidin
 2,2 g
 Isoleucin
 5,7 g
 Leucin
 12,9 g
 Lysin
 10,7 g
 Methionin
 2,4 g
 Fenylalanin
 3,9 g
 Prolin
 5,1 g
 Serin
 4,7 g
 Threonin
 5,4 g
 Tryptofan
 2,1 g
 Tyrosin
 3,7 g
 Valin
 5,3 g
 

 

 

složení

Bez příchutě: Syrovátkový proteinový koncentrát 98,9 %, emulgátor slunečnicový lecitin, protispékavá látka vápenaté soli kyseliny fosforečné.

Ananas + kokos: Nativní syrovátkový protein (syrovátkový proteinový koncentrát 98 %, emulgátor slunečnicový lecitin, protispékavá látka fosforečnany vápenaté) 97 %, ananasové aroma, kokosové aroma, sladidlo steviol-glykosidy, barvivo beta karoten.

Čokoláda: Nativní syrovátkový protein (syrovátkový proteinový koncentrát 98 %, emulgátor slunečnicový lecitin, protispékavá látka fosforečnany vápenaté) 95 %, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (3 %), čokoládové aroma, sladidlo steviol-glykosidy.

Malina:  Nativní syrovátkový protein (syrovátkový proteinový koncentrát 98 %, emulgátor slunečnicový lecitin, protispékavá látka fosforečnany vápenaté) 97 %, malinové aroma, barvivo betanin, sladidlo steviol-glykosidy.

Pomeranč: Nativní syrovátkový protein (syrovátkový proteinový koncentrát 98 %, emulgátor slunečnicový lecitin, protispékavá látka fosforečnany vápenaté) 98 %, barvivo kurkumin, pomerančové aroma, barvivo betanin, sladidlo steviol-glykosidy.

Vanilka: Nativní syrovátkový protein (syrovátkový proteinový koncentrát 98 %, emulgátor slunečnicový lecitin, protispékavá látka fosforečnany vápenaté) 98 %, vanilkové aroma, sladidlo steviol-glykosidy.

 

upozornění

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu (5 - 25°C), suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Obal těsně uzavírejte. Konzumujte ihned po namíchání.

 

 

 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PT Avatar autora | 6.10.2017
tento protein hodnotím velmi kladně, vždy jsem vybíral především dle kvality a na chuť moc nekoukal - konkrétně jsem skončil na několik let u proteinů reflex nutrition, tentokrát mi byl doporučen tento a pravděpodobně u něj již zůstanu, jsem s ním maximálně spokojen po všech stránkách
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora 14.2.2018 12:34
Dobrý den, je možné použití tohoto proteinu i tak, že budu zároveň užívat neochucenou variantu a k tomu ochucenou (půl na půl). Nemám obecně příliš ochucené proteiny rád, tak bych smícháním těchto dvou variant vytvořil méně výraznou chuť, je to tak možné?
Odpovědět
F Avatar autora 14.2.2018 12:35
Dobrý den, ano, můžete si to nakombinovat, to není problém.